Al 10+ jaar dé partner 

voor productie-optimalisatie

Samen bouwen aan een efficiënte 

en winstgevende productieomgeving.

Ons verhaal
Ons team
team

Ons verhaal

Act-in International werd opgericht op 1 januari 2011 als een dochteronderneming van de Madolex Group, met als missie bedrijven in de maakindustrie bij te staan op weg naar duurzamere productie. Bestaande resources maximaal benutten en productiecapaciteit verhogen met behulp van geavanceerde softwareoplossingen: dat is waar wij voor staan.


Dankzij de banden met Madolex Group beschikken we bij Act-in International over een schat aan expertise en kennis op het vlak van efficiëntie en duurzaamheid. Ons team, een groep toegewijde en ervaren professionals, focust zich op het leveren van innovatieve oplossingen voor de maakindustrie.


Wij zetten ons in om onze klanten de laatste technologieën en inzichten te bieden, zodat ze hun concurrentiepositie op de markt kunnen versterken en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu bewerkstelligen.

tevreden-klant

100+ tevreden klanten

Sinds de oprichting hebben we meer dan 100 bedrijven in de maakindustrie ondersteund bij het optimaliseren van hun productieprocessen.

Onze softwareoplossingen zijn ontwikkeld om knelpunten te identificeren, verspilling terug te dringen en efficiëntie te verhogen. Hierdoor kunnen onze klanten meer produceren met minder middelen, wat zich vertaalt in lagere kosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Onze klantenportefeuille omvat zowel kleine als grote bedrijven die aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt in hun productieprocessen. Ze zijn actief in verschillende sectoren van de maakindustrie, zoals metaalbewerking, keramische-, auto-, kunststof, en voedselproductie. Door onze bijdrage hebben deze bedrijven niet alleen hun prestaties verbeterd, maar ook bijgedragen aan een schonere, duurzamere toekomst voor iedereen.


Ons team


Harry Rademakers

Managing director    |    harry.rademakers@act-in.com

"Als Managing Director bij Act-in streef ik ernaar om onze klanten te inspireren met innovatieve oplossingen en te leiden naar succes in de maakindustrie."


Dominique Clumpkens

Projectmanager     |     dominique.clumpkens@act-in.com

"Als Projectmanager bij Act-in begeleid ik onze klanten bij elke stap van hun reis naar efficiëntie, met een focus op resultaten die echt het verschil maken."


Mark Schäfer

Manager Operations     |     mark.schafer@act-in.com

"Als Manager Operations bij Act-in zet ik me in voor het stroomlijnen van processen en het leveren van hoogwaardige diensten die de operationele uitmuntendheid bevorderen."


Jochen Janssen

Software Engineer     |     jochen.janssen@act-in.com

"Als Software Engineer bij Act-in, werk ik nauw samen met mijn collega's om robuuste en gebruiksvriendelijke software te creëren die de maakindustrie naar een hoger niveau tilt."


Stefan Heijnen

Software Engineer     |    stefan.heijnen@act-in.com

"Mijn rol als Software Engineer bij Act-in draait om het vertalen van de wensen van onze klanten in praktische, op maat gemaakte software die hun productieprocessen optimaliseert."


Lars Segers

Software Engineer     |     lars.segers@act-in.com

"Bij Act-in zijn we er trots op dat we als Software Engineers oplossingen op maat bieden, waardoor onze klanten een concurrentievoordeel behalen in de maakindustrie."


Louis Bunel

Implementation Consultant     |     louis.bunel@act-in.com

"Als Implementation Consultant bij Act-in ben ik toegewijd aan het effectief implementeren van onze Maintenance software, zodat klanten direct de voordelen ervaren en de software gestroomlijnd in de organisatie wordt opgenomen"


Géke Schreurs

Engineer Implementatie & Service |     geke.scheurs@act-in.com

"Als Manager Service en Implementatie bij Act-in ben ik toegewijd aan het bieden van eersteklas ondersteuning en het naadloos implementeren van onze softwareoplossingen. Ons team staat altijd paraat om onze klanten te helpen bij het maximaliseren van hun efficiëntie en succes in de maakindustrie."


Paul Geilen

Manager Development & Innovation     |      paul.geilen@act-in.com

"In mijn rol als Manager Development & Innovation bij Act-in stimuleer ik voortdurende vernieuwing en werk ik aan de ontwikkeling van baanbrekende oplossingen voor de maakindustrie."


Ilona Falize

Controller     |     ilona.falize@act-in.com

"Als Controller bij Act-in bewaak ik financiële stabiliteit en zorg ik ervoor dat we de middelen hebben om onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen."


Thomas Reinders

Software engineer     |      thomas.reinders@act-in.com

"Als Software Engineer bij Act-in ben ik toegewijd aan het ontwikkelen van software die direct bijdraagt aan de productiviteit en efficiëntie van onze klanten in de maakindustrie. Elke regel code die ik schrijf is een stap dichter bij een meer geoptimaliseerde en winstgevende productieomgeving."

Background_Image_blue_overlay

We zijn ervan overtuigd dat

duurzaamheid en economische

groei hand in hand kunnen gaan

Met een toegewijd en gepassioneerd team werken we

aan een betere wereld, één efficiënt en duurzaam

productieproces tegelijk.