1000+
Storingen
100+
Omstellingen
10+
Productielijnen
1
Systeem

Structuur en procesbeheersing met een OBS

Een onderhoudsbeheersysteem (OBS) is hét hulpmiddel om het onderhoud te beheren, door alle informatie binnen de organisatie één plek te geven. Het beheersen van werkprocessen binnen een onderhoudsorganisatie is een grote uitdaging. Hoeveel uren en materialen worden er besteed aan de machines? Wat zijn de grootste technische verstoringen? Hoe kan preventief onderhoud zo efficiënt mogelijk gepland worden zonder dat de productie wordt

verstoord? Een onderhoudsbeheersysteem zorgt voor rust en structuur en leidt tot effectiever en efficiënter onderhoud.

Een mobiele- of augmented configuratie geeft u de juiste informatie, op het juiste moment, aan de juiste persoon beschikbaar te stellen.

Stel uw ideale onderhoudsbeheerpakket samen

Maintenance Control

Een onderhoudsbeheersysteem ondersteunt de technische dienst met workflows op het gebied van planning, beheer en controle. Meldingen uit PA, PM en FC (zoals werkorders, voor-, nacalculatie en magazijnbeheer) zorgen voor volledige integratie.

Mobile Maintenance

Een mobiele applicatie voor de onderhouds- of storingstechnicus aan de lijn. Logboekregistratie van werkzaamheden, openen en bewerken van opdrachten, melden van nieuwe storingen is zowel on- als offline mogelijk.

Augmented Reality

Binnen AR hebben smartglasses één groot voordeel: beide handen zijn vrij en toch is er digitale informatie beschikbaar die een efficiënte reparatie mogelijk maakt. Support op afstand, in woord en beeld, maken smartglasses zeer effectief.

Digitaliseer het onderhoud

Plan het onderhoud digitaal en voeg bestanden toe zoals instructies, tekeningen, plattegronden, afbeeldingen, etc.. In combinatie met smartphones of smartglasses is het mogelijk eenvoudig aanvullende informatie te delen. Denk daarbij aan foto’s van de omgeving, aanvullende instructies en augmented reality visualisatie.

Het OBS van Act-in biedt:

  • Een betere beheersing van kosten, werk- en materiaalstromen
  • Directe meldingen voor correctief en preventief onderhoud
  • Inzicht in downtime en status van machines
  • Extra oplossingen middels smart- en augmented reality apparaten
  • Predictief onderhoud d.m.v. machinekoppelingen (OEE metingen)
  • Middels een risico-analyse inzicht in de gevolgschade (financieel of veiligheid) van storingen en stilstanden

Meer informatie over het OBS en uitbreidende modules binnen onze onderhoudssoftware?

Maak van uw bedrijf een Smart Industry !

Performance Analyser

Shopfloor Control

Plant View

Plant Monitor

KPI Dashboard