transparant

Verbeteradvies, training en implementatie

Act-in ondersteunt productiebedrijven in het vakkundig trainen van softwaregebruikers en het analyseren van productie- en onderhoudsprocessen. 

meer info


Een mensgerichte benadering van procesoptimalisatie

Deze analyses vertalen we naar een uitgekiende verbeteradviezen. Onze aandacht voor de mensen op de werkvloer, gecombineerd met onze drive om uw productieproces maximaal te laten presteren, resulteert in een optimaal eindresultaat.


De experts van Act-in beschikken over jarenlange ervaring in de producerende wereld, zijn in staat uw processen te begrijpen en de juiste vertaalslag te maken naar pragmatische verbeter- en veranderingen. Of het nu gaat om de aansturing van uw proces, de integratie van MES, het ontsluiten van machinedata of het trainen van operators: we zijn u graag van dienst bij de definitie, ontwerp, realisatie en optimalisatie van een continue verbetercultuur!

Advies

Lean? Kaizen? TPM? SGA? Twijfelt u ook over de meest rendabele verbetermethodiek voor uw bedrijf? Onze experts zetten de benefits af tegen de beschikbare resources en adviseren u graag de juiste oplossing.

 

Implementatie

Onze experts kennen de uitdagingen die horen bij verandertrajecten in productieomgevingen en weten dat, voor een geslaagde implementatie, enthousiasme van alle betrokkenen noodzakelijk is. We helpen u graag de eerste stap te zetten.
 

Trainingen

Softwaretrainingen verhogen de productiviteit van de medewerkers. Door structurele periodieke trainingen, waardoor de gebruikers altijd up-to-date zijn van de laatste functionaliteiten, workflows en releases wordt commitment en eigenaarschap aan de lijn gecreëerd. 

Krijg grip op alle aspecten van de moderne industrie

usp-productie_1-1

Productie

Modulaire MES software voor onder andere planning, monitoring van parameters, machineprestaties en traceerbaarheid.
 

usp-onderhoud_1-1

Onderhoud

Een onderhoudsbeheersysteem als maatgevende applicatie voor de technische afdeling. Van magazijnbeheer tot inkoop en werkorders tot planning.

usp-management_1-1

Management

KPI dashboard, voorzien van belangrijke stuurinformatie, als centraal instrument voor monitoring en beslissingen binnen management.

Background_Image_blue_overlay

Krijg grip op je productie en 

loop geen rendement meer mis

Als eindverantwoordelijke voor de productie hoor je niet

te moeten gissen naar waar er verbeterd kan worden.