Oplossingen voor specifieke product- of marktcombinatie 

Automatisering en digitalisering zijn in de industrie al niet meer weg te denken. Denk alleen al aan de digitale koppeling van administratieve-   en productieprocessen. Sommige bedrijven zijn hier al vrij ver mee, andere minder. Toch is inmiddels wel duidelijk dat digitalisering steeds belangrijker wordt voor de sector. 

Oplossingen voor specifieke sectoren

Verspanende industrie

In de maakindustrie worden de series steeds kleiner. De levenscycli van producten worden korter. Tegelijkertijd gaan de kwaliteitseisen omhoog, blijft de prijsdruk bestaan en kampen verspanende bedrijven met het tekort aan CNC-frezers en -draaiers. Blijf de concurrentie voor, en zet in op digitalisering.

Machinebouwers

Met de IMDS Suite kunnen machinebouwers machinegegevens verzamelen en machineprestaties visualiseren. Hiermee wordt real-time inzicht vergaard en weergegeven middels een eigen gepersonaliseerd online dashboard dat vanaf elk device te bereiken is.

MES software voor de kunststoffenindustrie

De kunststofverwerkende industrie heeft te maken met een toenemende marktvraag, druk op levertijden en leverbetrouwbaarheid. De tijdige beschikbaarheid van halffabricaten, grondstofverbruik en de status van het matrijzenonderhoud zijn mede bepalend voor het 'halen' van de planning. Binnen de Plastic Suite van Act-in komen onderhoud, planning en efficiency samen.