Verbeteradvies, training en implementatie

Act-in ondersteunt productiebedrijven in het vakkundig trainen van softwaregebruikers en het analyseren van productie- en onderhoudsprocessen. Deze analyses vertalen we naar een uitgekiende verbeteradviezen. Onze aandacht voor de mensen op de werkvloer, gecombineerd met onze drive om uw productieproces maximaal te laten presteren, resulteert in een optimaal eindresultaat.


De experts van Act-in beschikken over jarenlange ervaring in de producerende wereld, zijn in staat uw processen te begrijpen en de juiste vertaalslag te maken naar pragmatische verbeter- en veranderingen. Of het nu gaat om de aansturing van uw proces, de integratie van MES, het ontsluiten van machinedata of het trainen van operators: we zijn u graag van dienst bij de definitie, ontwerp, realisatie en optimalisatie van een continue verbetercultuur!

Advies

Lean? Kaizen? TPM? SGA? Twijfelt u ook over de meest rendabele verbetermethodiek voor uw bedrijf? Onze experts zetten de benefits af tegen de beschikbare resources en adviseren u graag de juiste oplossing.

Implementatie

Onze experts kennen de uitdagingen die horen bij verandertrajecten in productieomgevingen en weten dat, voor een geslaagde implementatie, enthousiasme van alle betrokkenen noodzakelijk is. We helpen u graag de eerste stap te zetten.

Trainingen

Softwaretrainingen verhogen de productiviteit van de medewerkers. Door structurele periodieke trainingen, waardoor de gebruikers altijd up-to-date zijn van de laatste functionaliteiten, workflows en releases wordt commitment en eigenaarschap aan de lijn gecreëerd.