Algemene voorwaarden

Statistieken

Voor statistische doeleinden worden er bezoekersstatistieken van de website bijgehouden. Informatie zoals bezoekersaantallen en bezoekfrequentie. Deze informatie is echter algemeen en valt niet te herleiden naar de individuele bezoeker. De informatie die deze statistieken naar voren brengt is alleen toegankelijk voor de eigenaar en beheerder van de website. 

Contactformulieren

Via het contactformulier op deze site kunnen gebruikers informatie verstrekken zoals hun naam, e-mailadres en het onderwerp waar ze graag meer over willen weten. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Gegevens die door de klant aan Act-in International B.V. zijn verstrekt zullen nooit aan derden worden doorgegeven en hiermee wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid omgegaan. Echter, wanneer er een gerechtelijk bevel is uitgevaardigd om gegevens te verstrekken zal Act-in International B.V. dit gehoorzamen.

Links

Deze website bevat links naar andere websites. Act-in International B.V. is in geen geval verantwoordelijk voor de manier waarop deze websites de privacy van de bezoekers waarborgen. Tevens is Act-in International B.V. niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. 

Klantreferenties

Act-in International maakt op de website gebruik van quotes die afkomstig zijn van huidige klanten. Deze zijn goedgekeurd door desbetreffende persoon en eventueel zijn/haar leidinggevende.

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de NLdigital Voorwaarden, gedeponeerd bij de Rechtbank Midden-Limburg, locatie Utecht van toepassing. De algemene voorwaarden kunt u via onderstaande download bekijken. 

NLdigital Voorwaarden

Download hier de NLdigital Voorwaarden die van toepassing zijn op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Act-in GmbH Allgemeine Geschäftsbedingungen

Download hier de voorwaarden die van toepassing zijn op Act-in GmbH aanbiedingen en overeenkomsten.